Verstuur naar een vriend
Verzenden
Laatst bekeken appartementen

Contacts

Call-Center en boekingen: Van maandag tot vrijdag van 09:30 uur tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Tel +39 06 3220068
Fax +39 06 23328717
Email info@rentalinrome.com
Customerservice in Rome: Van maandag tot vrijdag van 09:30 uur tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Tel +39 06 3220068
Alle informatie van de klant is wordt strikt persoonlijk behandeld en mag alleen worden gebruikt voor commerciële doeleinden binnen de grenzen van Rental in Rome volgens de decreto legislativo numero 196 del 30 Giugno 2003 sulla protezione dei dati personali

Geen van de persoonlijke gegevens, zoals adres, telefoonnummer, etc zal worden toegekend aan buitenstaanders, en alle persoonlijke gegevens worden geheim behandeld om de klant zijn privacy te waarborgen.

Toepasselijk recht:

Deze boeking voorwaarden zijn onderworpen aan de Italiaanse wet. In geval van een geschil is het Hof van Rome de enige bevoegde instantie. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren in delen van dit document.
Huurvoorwaarden

1) VERHUUR De huurovereenkomst is afgesloten in naam en voor rekening van de eigenaar van de woning tegen de marktconforme prijzen die op de website worden weergegeven. De welcoming service en de schoonmaakservice zal worden uitgevoerd door een externe firma van Rental in Venice, of door de eigenaar. De naam van de persoon wordt aangegeven op de voucher onder ‘welcoming/schoonmaak’, samen met een telefoonnummer.

2) WAAR EN HOE RESERVEREN Onze gasten maken hun reservering doormiddel van het gebruik van de online service op de website www.rentalinvenice.com volgens de volgende voorwaarden.

3) Algemene voorwaarden van de boeking: Een appartement wordt pas beschouwd als geboekt na betaling en het invullen van persoonsgegevens in het persoonlijke gedeelte. De officiële bevestiging van de reservering (voucher) kan direct worden gedownload van de website. - Op het moment dat een klant een accomodatie boekt, accepteert de klant onze annuleringsvoorwaarden en geeft de klant daarmee aan de beschrijving van de accommodatie gelezen te hebben die past bij hun behoeften. - De boekingsprocedure vereist de ontvangst door ons van de betaling van een aanbetaling per credit card of PayPal. Het resterende bedrag wordt betaald in contanten (Euro) bij aankomst in het appartement. Onze gasten zijn verplicht om de voucher te tonen (gedownload op het moment van boeking). - Bovenop de prijs die vermeldt wordt op de site moet 20,00 Euro worden toegevoegd voor administratiekosten. Standaard reserveringsprocedure: A) Controleer de beschikbaarheid van de appartementen. Dit kan worden gedaan via de online kalender van de accommodaties, het invullen van het aanvraagformulier, via een e-mail aan info@rentalinrome of via de telefoon. B) Via uw persoonlijke gedeelte, waarvan u een link ontvangt kunt u de aanbetaling doen en uw persoonlijke gegevens invullen. Het appartement wordt dan direct geblokkeerd voor u. C) Na het versturen van de link wordt het appartement tijdelijk geblokkeerd voor 24 uur, als u de boekingsprocedure heeft ontvangen van éénn van onze medewerkers, of voor een uur als de reservering direct via de website wordt geboekt. De beschikbare tijd voor de betaling zal zichtbaar zijn in het persoonlijke gedeelte. Indien u niet binnen die termijn de aanbetaling doet wordt de optie automatisch verwijderd uit het systeem. D) Het appartement wordt alléén beschouwd als geboekt (en kunt u de Voucher downloaden) na het versturen van de betaling en het opnemen van persoonlijke gegevens in uw persoonlijke gedeelte.

4) AANKOMST EN VERTREK De check-in tijd moetbinnen 7 dagen voor aankomst worden doorgegeven. De tijden van aankomst/vertrek zijn de volgende: Check in tussen 15.00 en 20.00 uur, check out tijd tussen 09.00 en 10.30 uur. Elke wijziging van de datum en/of het tijdstip van aankomst moet worden meegedeeld aan de eigenaar of aan de persoon van de welcomings staf. In geval van onvoorziene vertragingen dient de klant de betreffende persoon op de hoogte te stellen via telefoon om een nieuwe afspraak te maken. De welcoming en de schoonmaak zijn inbegrepen in de totale prijs vermeld in de voucher op het moment van boeking. Check-in van 20.00 tot 23.30 uur heeft een toeslag van € 20,00, na 23.30 uur is dat € 40,00.

5) CHECK IN Gasten zijn verplicht tom zich bij het appartement te melden met hun paspoort of identiteitskaart, voor registratie krachtens de wet.

6) BORG Onze gasten zijn verplicht om bij aankomst het nummer van hun creditcard (Visa, Mastercard) en de vervaldatum door te geven om eventuele schade te kunnen dekken die na het verblijf in het appartement is aangetroffen. De eigenaar of zijn vertegenwoordiger weigert de gast om het appartement te betreden als de gasten dit niet accepteren.

7) TOERISTENBELASTING Vanaf 24 augustus dienen bezoekers die verblijven op het grondgebied van de stad Venezia een toeristenbelasting te betalen. Dit varieert van 1,25 € in het laagseizoen tot 2,50 € in het hoogseizoen per persoon per dag tot 5 dagen. Kinderen onder de 10 zijn gratis, terwijl kinderen tussen de 10 en 16 50% betalen. Dit helpt de stad met het ontwikkelen van diensten voor toeristen (diensten, musea, evenementen,...) en de financiering van de onderhoudswerkzaamheden, het gebruik van het culturele en architecturale erfgoed van de stad.

8) AANTAL PERSONEN - WIJZIGING VAN PERSONEN - HUISDIEREN Enkel de personen waarvan de naam is geregistreerd bij de bevoegde instanties kunnen gebruik maken van het pand. Het aantal (volwassenen en kinderen) mag niet hoger zijn dan het aantal bedden vermeld op de website, behalve voor kinderen tot 2 jaar, op voorwaarde dat de gast een bed en beddengoed meebrengt. Eventuele uitzonderingen worden vermeld in de prijslijst. De vervanging van personen tijdens de huurperiode is verboden, tenzij vooraf overeengekomen met de afdeling reserveringen. Gasten zijn verplicht om Rental in Venice van huisdieren op de hoogte te stellen, met vermelding van het aantal en de grootte op het moment van boeking. De dieren worden alleen toegestaan ​​na kennisgeving en aanvaarding door de eigenaar.

9) ORDE - SCHOONMAAK - VERWARMING De accommodaties worden schoon en netjes geleverd. De prijs op de voucher is inclusief schoonmaak maar onze gasten zijn verplicht om de accommodatie met een lege koelkast te verlaten en het afval te verwijderen. Als dat niet gebeurt, zal de eigenaar een toeslag op de prijs doen. In de prijs zijn inbegrepen beddengoed en handdoeken voor het aantal personen vermeld in voucher. Elke aanvraag voor extra handdoeken is voor rekening van de gasten en kost 10,00 euro per persoon. Gezien de situatie van de energievoorziening en de wetten die momenteel van kracht zijn in Italië, is het gebruik van de verwarming gecontroleerd door regels die variëren van regio tot regio. Over het algemeen kan de verwarming gebruikt worden vanaf november tot april. Bijgevolg, de verwarming, waarvan de kosten zijn inbegrepen in de huurprijs, moet worden gebruikt in die periode.

10) SERVICE ADSL/WI-FI Het gebruik van internet-diensten via ADSL-systeem / wi-fi aangeboden door de eigenaar van het appartement is onderworpen aan de volgende voorwaarden: "Het is uitdrukkelijk verboden op het internet voor illegale doeleinden te gebruiken, de aansprakelijkheid met betrekking tot misbruik hiervan is voor de huurder.

11) EXTERN ONDERHOUD Indien nodig, heeft de eigenaar of zijn vertegenwoordiger het recht tottoegang voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud (tuin, zwembad, enz....).

12) WIJZIGINGEN - ANNULERING De annulering van een boeking, ook al is deze vervangen door een andere,voorziet in de betaling van de volgende sancties: tot 15 dagen voor aankomst 25% van de totale prijs van de boeking / 15 tot 7 dagen voor aankomst 50 % van de totale prijs van de boeking / 7 tot en met de startdag van de huur 100% van de totale huurprijs

13) AANSPRAKELIJKHEID " Elke accommodatie is bezocht en gecontroleerd door Rental in Venice. De beschrijvingen zijn nauwkeurig en ter goeder trouw gemaakt. Rental in Venice wijst elke verantwoordelijkheid af voor eventuelew ijzigingen die door de eigenaars zijn gedaan zonder ons daarvan op de hoogte te stellen. Eventuele geschillen moeten worden gemeld door de gast bij de check-in om eventueel zaken op te lossen. Als de gast besluit om eerder te vertrekken dan de vooraf geplande datum heeft geen recht op terugbetaling mits zij een rechtsgeldige reden hebben. Als er klachten worden ontvangen na het verblijf heeft de vakantieganger geen recht op enige schadevergoeding. In de zeldzame gevallen waarin wij gedwongen worden door overmacht om een reservering van het appartement te annuleren, kunnen onze gasten kiezen voor een ander appartement uit ons assortiment met vergelijkbare kenmerken. In de gevallen waarin alternatieven niet naar wens zijn, betalen wij de volledige aanbetaling en er kan verder geen verantwoordelijkheid worden toegeschreven aan Rental in Venice.In ieder geval bieden wij een appartement van gelijke of hogere kwaliteit aan dan die eerder geboekt was.

14) RECHT EN JURISDICTIE Voor elk geschil dat voortvloeit uit de boeking en de verhuur, is de plaats van jurisdictie Venetië. Het toepasselijke recht is Italiaans. Het accepteren van de reservering impliceert de kennisneming van de Algemene Voorwaarden en betrekken hun aanvaarding, zonder uitzondering.
Submit
Roma
Welcome Service: Via Marianna Dionigi, 57 - 00193 Roma
Lugano
Administrative office: Via Appia Nuova, 677 - 00179 Roma
Nu winkelen met PayPal
Wij zijn lid van: Wij ondersteunen Warchild.org
loading